Ještě než se stali součástí taneční soutěže StarDance, kromě milovníků tance o nich veřejnost neměla ani tušení. Trojice profesionálních tanečníků Petr Čadek, Michal Kurtiš a Marek Zelinka se díky StarDance seznámila se svými osudovými láskami a stali se celebritami.

Petr Čadek a Jitka Čvančarová se setkali ve StarDance v roce 2010. Čadek dělal tanečního poradce, a i když byl jejich vztah dlouho založen jen na kamarádství, postupem času to mezi nimi začalo jiskřit natolik, že svůj vztah zpečetili svatbou. Dnes mají spokojené manželství a dceru Elenu Emílii.

Dalším párem ze soutěže je herečka Anna Polívková a tanečník Michal Kurtiš. Ti si společně zatancovali v, dnes už předposlední, řadě StarDance, a dokonce vyhráli. Tvrdé tréninky a mnoho společně stráveného času se promítly i do jejich osobních životů a dodnes jsou jako dvě zamilované hrdličky.

Do třetice všeho dobrého do toho "praštili" i Maruška Doležalová a Marek Zelinka. Tanečník s divokým knírkem herečce zřejmě učaroval natolik, že se těsně po ukončení vztahu s mladším přítelem Pavlem rozběhla do Markovy náruče. Uvidíme, jestli jejich láska bude mít také natolik šťastný průběh jako ve dvou předchozích případech. 

Fotogalerie
9 fotografií