Celý večer se nesl v duchu toho, že má jasně navrch Gábina Gunčíková. Všichni fanoušci doufali v její vítězství a dokonce na fanouškovských stránkách na Facebooku fandilo hodně Slováků právě krásné Češce. S vítězstvím celkem nezajímavého Lukáše Adamce moc lidí nepočítalo, ale hlasy mluví za vše. I minulý rok to vyhrál "tichošlápek" Martin Chodúr, ten ale hlasově všechny převyšoval, stejně tak, jako Gábina Gunčíková celou finálovou dvanáctku.

Gábina byla jasným favoritem i sázkových kanceláří. Nakonec ale vyhrál Adamec. Serveru Blesk.cz se v pozdních hodinách ozývali jak čtenáři z Čech tak dokonce i ze Slovenska. Upozorňovali na zmatečné poutání čísel k hlasování soutěžících. Mohly tyto zmatky ovlivnit hlasování diváků? Nebo si snad diváci jen špatně přečetli, co po nich televize chtějí? V jednu chvíli se na obrazovkách objevovalo hlasování o post vítěze a pak v reklamních pauzách hlasování na tip vítěze, kde měli diváci šanci vyhrát 200 tisíc, kde Gábině přiřadili číslo jedna. Tedy stejné číslo, které měl Lukáš v hlavní soutěži.

Fotogalerie
40 fotografií

To, že by měly TV Markíza nebo TV Nova chybně uvedená čísla pro hlasování obou finalistů, by si televize jistě nemohly dovolit. Ke zmatkům a jisté dezinformovanosti diváka ale přeci jen mohlo dojít. Televizní divák mohl být ve vypjatém okamžiku nepozorný a mohl hlasovat jinak než by si přál... Blesk.cz vítězství Lukáši Adamcovi přeje, ale nebylo by dobré, kdyby byla Gábina Gunčíková nějak znevýhodněna.

Server Blesk.cz se bude nadále na vaši výzvu, údajným zmatkům ohledně hlasování zabývat, a brzy přineseme podrobnější informace!