V Itálii své vnady Alena vystavuje nejen svému partnerovi, slavnému fotbalistovi Gigi Buffonovi, ale i celému národu. My však to štěstí nemáme. Známá modelka se totiž prezentuje spíše jako šedá myška a obepíná se do nenápadných asexuálních outfitů.

Aleno, proč nám to děláš? Když vedení televize Nova oznámilo, že do porotcovského křesla v Talentmanii sedne i sexy modelka a čtvrtá nejkrásnější žena na Miss World 1998, mnozí se těšili, že se budou moci na krásné Češce doslova pást pohledem. To se však nestalo.

Více sexy je i Banášová

Alena Šeredová, která je v Itálii středem pozornosti i díky svým hříšným outfitům odhalujících dokonalé křivky, u nás šokovala. Bohužel, svou nenápadností. Ten, kdo se těšil na vyhlášenou sexbombu a její známé hluboké výstřihy, má smůlu. Alena doma vsadila na nenápadné, střihově nevýrazné topy a džíny. Už i její kolegyně Adela Banášová je za větší sexbombu než slavná modelka. A to už je co říct!

Že by se známá modelka rozhodla prezentovat jinak? Nebo je tak velká zima, že se bojí, aby se při hlubším výstřihu nenastydla?! V každém případě by se mohla nad sebou zamyslet. Modelce totiž u nás a v televizi nechybí jen sexy outfity, ale i pověstný temperament a odvázanost.

:gallery:true:true:true:gallery:true:true:trueLíbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě Křišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.