Pěvecký výstup pana Jozefa měl hned několik otazníků. Proč mu dávali takový prostor, že mohl vystoupit na třech castinzích, zatímco jiní nedostali šanci vystoupit ani na jednom? Kdyby se opravdu jednalo o nějaký "zázrak", tak se to snad dá pochopit, ale člověk bez talentu a dostal tři šance? Navíc po trapných výmluvách, že se před pěveckým vystoupením napil studené malinovky a nemůže tak zpívat? Tak to je vůči ostatním nespravedlivé! Zvlášť, když někteří soutěžící tvrdí, že nedostali šanci ukázat svůj talent ani jednou!

Pravidla soutěže to nezakazují

Jenže produkce talentové show Talentmania tvrdí, že takovou šanci měl každý a pravidla soutěže nezakazují, aby mohl někdo vystoupit několikrát. "Pravidla soutěže to nezakazují, tudíž bylo panu Pátrovičovi umožněno vystoupit vícekrát, takovou možnost ale měli všichni soutěžící, pokud by si o ni zažádali, ať už kvůli nějaké momentální indispozici nebo ze zdravotních důvodů," řekla koordinátorka projektu Talentmania Lucie Juráčková.

Jediné, co tedy podle Novy může ostatní soutěžící zamrzet, je to, že takovou možnost nevyužili nebo o ní nevěděli. Proto se možná v neděli večer udivovali nad tím, co viděli na televizních obrazovkách. Vystoupit před porotou několikrát tedy mohl kdokoliv. Jedna věc jsou pravidla, druhou věcí pak spravedlnost...