Modrovský řídil opilý cestou za svou přítelkyní Adelou Banášovou. Za ní jel z jednoho večírku a protože to měl kousek, nechtěl si brát taxíka a chtěl dojet sám. Jenže to se mu krutě vymstilo, po cestě ho chytili policisté a napařili mu vysokou pokutu a na místě odebrali řidičák. Tanečník nadýchal 1,59 promile alkoholu a za takový přestupek bere policie řidičák na 1 až 5 let a uděluje pokutu 300 až o 1 300 euro (7 500 až 32 000 korun).

Modrovský se kaje, Banášová mu to vyčetla

"Ano, je to pravda, přišel jsem o řidičák," vzdychl si tanečník a dodal: "K Adele to bylo jen kousek, nemohl jsem sehnat taxi, tak jsem sedl do auta... Vím, neměl jsem to dělat." Tuto nerozvážnost si Modrovský vyčítá a ještě dlouho bude. Je si však vědom, že na toto je už pozdě.

"Hned v té vteřině jsem si uvědomil, že jsem ten největší hlupák na světě. Strašně se za to stydím a jsem z toho nešťastný, ale za chyby se platí a já jsem se poučil. Beru to tak, jak to je," řekl Modrovský Novému Času. A co na incident říká jeho přítelkyně Adela Banášová? "Nepochválila jsem ho a myslím, že Peťo si dostatečně uvědomuje celou věc," uzavřela Banášová.

Fotogalerie
2 fotografie