Video
Video se připravuje ...

Dominik Hašek zazpíval písničku od Michala Davida Non stop. /Youtube/

"Máš nádhernej hlas, nádherně střídáš polohy, krásně střídáš polohy a opravdu jsi báječná zpěvačka," ohodnotila vystoupení mladé Haškové zpěvačka Lucie Bílá.

Zpívat se učila v Americe

Dominika svým podáním hitu od Leonarda Cohena Hallelujah zvedla ze židlí nejenom porotu, ale téměř celé hlediště. "Byla jsem na ní pyšná, myslím, že se jí to opravdu moc povedlo," míní paní Hašková, která svou dceru na brněnský casting doprovodila a její včerejší vystoupení v televizi si nahrála. "Manžel dceru v soutěži ještě neviděl, protože v srpnu odletěl do Ruska (chytá za hokejový klub Spartak Moskva, pozn.red.) a samozřejmě chceme mít památku," řekla Blesk.cz paní Alena.

Půvabná brunetka zpívá odmala. "V šesti letech začala chodit na flétnu a do různých sborů, jak v Americe, tak tady v Čechách. Teď dochází na hodiny zpěvu k soukromé učitelce," říká maminky talentované zpěvačky. I když se Dominika pravidelně zúčastňuje školních pěveckých soutěží a vystupuje na akcích, Talent je její první velkou zkušeností.

"S manželem dceru velmi podporujeme a moc jí fandíme. Ale zatím je předčasné něco víc říkat, zaprvé jsme vázáni smlouvou s Primou a Dominika je teprve na začátku," tvrdí manželka hokejového brankáře.

Krásná po mamince

Patnáctiletá studentka nejenom nádherně zpívá, ale je i velmi půvabná. "Už se za ní dost otáčejí kluci a neustále jí někdo telefonuje. Na můj vkus až moc," řekla v rozhovoru pro OnaDnes paní Alena.

I podle čtenářů Blesk.cz je Dominika krásná. Do diskuze jí hned několik chlapců pozvalo na rande a napsalo svůj telefon.

Podle paní Haškové je u její dcery na prvním místě zpěv, hned za ním sport, a to hlavně volejbal.

Fotogalerie
3 fotografie

Zdroj videa: www.joj.sk