Dvě osudová setkání rozhodla o tom, že Marián bude operním pěvcem. K prvnímu došlo ve dvanácti letech, kdy se ho na ulici neznámý muž zeptal na cestu. "Když mi došlo, že je to Peter Dvorský, osmělil jsem se a řekl mu, že chci být také zpěvákem," vzpomíná talentovaný pěvec. K druhému setkání, jež ovlivnilo jeho život, byla učitelka zpěvu. "Poslechla si mě a řekla, že jsem typický operní pěvec," dodává Marián.

Zdroj videa: www.joj.sk

 

150 kilo ho stálo manželství

Ale ne vždy byl osud k Mariánovi takhle vstřícný. Před rokem se s ním po čtrnácti letech manželství rozvedla žena.

"Její rozhodnutí byl pro mě šok. Ale asi ji k němu vedlo i to, že jsem měl obrovskou nadváhu, při výšce 169 cm jsem vážil 150 kg. Zajídal jsem stres, jídlo a vaření byly moje velká radost," líčí.

Marián chtěl manželství zachránit, dokonce shodil neuvěřitelných 40 kilogramů, ale manželka názor nezměnila. "Žiju úplně sám, jediný, kdo mi zbyl je sestra," řekl po svém fenomenálním vystoupení Zázrivý.

Bolest v srdci léčí zpěvem

Zpěvák se rozvodem hodně trápil a jediné, co mu v životě zbylo, byla láska ke zpívání. "Když jsem se dozvěděl o soutěži, hned mě napadlo, že to zkusím. A myslím, že jsem udělal dobře, je to opravdu účinná terapie," tvrdí Marián.

Od chvíle, co Marián vstoupil na jeviště, se všem vybavil příběh britské hvězdy Susan Boyle. Stejně jako Susan se i jemu od porotců dostalo urážek. "Proč jste tak smutný, trochu života! Na mě snad z vás padne deprese."

Ale když Marián spustil známou operní árii, všem porotcům padla brada a téměř celý sál povstal. "Omlouvám se za vše, co jsem vám na začátku řekl. Zpíváte nádherně," prohlásil Jan Kraus. Porota ho bez zaváhání poslala do dalšího kola.

Fotogalerie
5 fotografií