Po zběžné prohlídce nového domova mladé mamince ztuhl úsměv na rtech. „Za chvíli se mi asi udělá mdlo. To je vtip, ne, a ten dům je vedle, ne?,“ doufá Kristina.

Přestože tvrdí, že jezdila na tábory a tyhle podmínky určitě zvládne, během dvou dní poznala, že to bude peklo. „Tady se nic neděje. Koupila jsem alespoň nějaké kytky, abych si to tu zvelebila. Prach je tady všude, je to tu těžce vybydlené,“ stěžuje si zoufale Kristina.

Laxní Jiří vůbec nechápe, o co se nová žena snaží. „Já na tohle moc nejsem, stejně to chcípne,“ ukazuje na nové květiny na stole.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek. TV Nova

Koupelna v kuchyni

Protože je dům před rekonstrukcí, hygienické podmínky jsou dost ubohé. „Jsem tady čtvrtý den a ještě jsem neviděla Jirku se mýt,“ nevěří svým očím. Když ona sama chce sprchu použít, tak ji musí v prvé řadě umýt, pak vyhnat zbytek rodiny do obýváku, aby měla soukromí.

„To jsou hrozné podmínky, takhle by lidé neměli žít,“ má slzy na krajíčku maminka dvou chlapců s tím, že její rodina se rozhodně nekoupe v penězích, ale vychovávat děti v čistotě by prý měla být samozřejmost.

Jenže Jirka a Jarka jsou v nájmu, tudíž se jim na domečku nechce dělat nic, protože to není jejich... Extrémní podmínky, do kterých se Kristina dostane, uvidíte už ve středu na TV Nova ve 20:20 hod.

Fotogalerie
10 fotografií