Darja recept na brokátová vejce vůbec nepochopila. Po problému s odměřením osminy kávové lžičky soli, který řešila záchvatem smíchu, nastalo samotné vaření. Zatímco předpis říkal zvlášť rozmačkat vařené bílky a zvlášť utřít vařené žloutky, ona vajíčka rozmačkala dohromady. Místo, aby postupovala podle receptu, směs zalila rozpuštěnou čokoládou. „Nevim, je mi to jedno, dám tam něco šíleného, třeba čokoládu. Je mi jedno, jestli jim to bude chutnat,“ řekne svérázná Darja a nalije do směsi rozpuštěnou hmotu. Pak vezme ruční šlehač a se smíchem šílené hysterky začne mixovat.

Nakonec vše nalije na plech a dá do trouby. Pečením se ovšem nic nestalo, směs konzistenci nezměnila, naopak se teplem ještě více rozředila. Protože ji plech pálí, položí ho na zem a ze země „dezert“ servíruje na talířky. Není to pěkný pohled, o chuti ani nemluvě.

Přestože se u toho tolik neřehtala, jako když si recept četla, stálo to všem za to. Její chování naplnilo slova její sestry Nasti, které ze zoufalství volala o pomoc. „Nechovej se jako kráva, prosím tě,“ vyzvala ji v telefonu Nasťa, která to trefněji snad ani vystihnout nemohla.

„Čekala jsem, že si o mně lidé budou myslet, že jsem blbka, protože jsem chtěla udělat show, a tu jsem udělala,“ okomentovala Darja své chování před kamerou. „Ve skutečnosti jsem sice prdlá holka, ale schválně jsem ze sebe dělala před kamerou blbku. Užívala jsem si to naplno,“ řekla Blesk.cz Darja, která se narodila v Rusku, ale s rodiči žije v Česku.

Věnuje se krasobruslení, ale nyní se zotavuje po zranění zad. Darju bolesti trápily dlouho, ale nikomu o nich neřekla. Až vše dopadlo tak, že jednoho rána nemohla vstát z postele. „Doktoři mi říkají, že je to léčení na dýl, třeba půl roku,“ prozradila Darja, která si žije jako princezna – doslova v zámečku, který jí ostatní soutěžící z Prostřena náležitě prošmejdili.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Hysterická Darja vaří! A je ještě bláznivější! Musíte vidět! FTV Prima