„Podívejte, Castello není žádná čudla, která někde dluží za nájem a elektřinu“  řekl zdroj, který si nepřál být jmenován, ale je dobře obeznámen s případem. „Je vyšetřován pro rozsáhlé leasingové podvody ve spolupachatelství, pro podvod, krácení daně“ dodal. Podle něj se o Thomase zajímá i policie na Slovensku.  

Sabina v maléru

Thomasova expřítelkyně není žádné neviňátko. „Sabina tohle všechno ví a ví, že v tom lítá až po uši. Poté, co se objevila v show poprvé a dala tam rozhovor, byla u výslechu, kde evidentně lhala, a navíc proti sobě poštvala část zdejší galerky,“ pokračoval zdroj webu.

Sabina podcenila, do jak velkých problémů se dostala. Její podpisy figurují na několika leasingových smlouvách. „Původně si myslela, že sem jde kvůli bouračce, kterou s ní měl Castello na motorce, se kterou měl tu drzost pak zkusit pojišťovací podvod, ale když na ní u výslechu vytáhli leasingové smlouvy s jejím podpisem, začala nepřipravená tvrdit takové věci, že se v tom poveze s ním,“ řekl dále webu. O bouračce, po které jí zůstala jizva na koleni, se rozpovídala i ve Vile.

Proč provokuje v televizi?

Když k tomu připočtu, že její dluhy převyšují tři sta tisíc jen v podvodech s Castellem, který ji zblbnul natolik, že na sebe psala auta, nebytové prostory a také telefonní paušály, je mi záhadnou, že není zalezlá doma, ale naopak ještě v televizi dráždí policajty a hlavně lidi, kteří jí mohou být v Hradci nebezpeční.“ uzavírá zdroj.

Fotogalerie
4 fotografie