Když se Thomas ve Vile loučil s ostatními, odmítl mu Vladko podat ruku s tím, že ho uvidí ve studiu, a Eva od něj nechtěla pusu. Zbytek soutěžících se s ním rozloučil důstojně. Když se loučil Vladko, přiznal, že je pro něj tato řada obtížnější než ta první. Do studia za Thomasem nepřišli žádní soutěžící, jako náhradník posloužil Emil Zajac z první řady VyVolených. Vladka přišel podpořit kamarád.

Zkušení dueláři

Thomas od začátku nepatřil mezi VyVolenými k oblíbencům a již jednou ho ostatní soutěžící vypalcovali do duelu. Lesbičku Mirku však vyřadil, zvláště k nelibosti její partnerky Pavlíny, která sice nikdy nemohla Thomasovi přijít na jméno, ale po jeho vítězství ho vyloženě nenáviděla.

Vladkovo druhé vítězství

Teď už si může oddychnout, stejně jako hysterický Vladko, který se ve čtvrté řadě VyVolených vrátil do Vily vítězně z duelu již podruhé. V tom prvním převálcoval nevýrazného El Nina, který si stěžoval, že ho ve Vile přepadají klaustrofobické záchvaty.

Video
Video se připravuje ...

Thomas po prohraném duelu: Ženu jsem nikdy nepraštil Jan Jedlička, David Turek

Ruku mu nakonec nepodal

Vladko získal 80 % ze 312 tisíc zaslaných hlasů. Před vyhlášením výsledků se klepal strachy, ale poté, co zjistil, že vyhrál, se začal radovat jako malá holka, křepčit a klanět se divákům. Když odcházel ze studia, ruku Thomasovi, jak slíbil, nepodal. "Nečekal jsem takovou prohru, nečekal jsem, že prohraju o 80 %," řekl zdrcený svalovec po prohře Blesku.

3 miliony dluhů a 18 exekucí

Thomas tak sice celému národu dokázal, že drží slovo, ale potopil tak šanci na zaplacení svých dluhů. Ty se mu vyšplhaly až na 3 miliony a zároveň na něj bylo uvaleno celkem 18 exekucí! Bez peněz tedy své milované Zdeničce jen tak nějakou plastiku nezaplatí. "Nejvíc se těším na ni," uzavřel pro Blesk Thomas.

Fotogalerie
10 fotografií