Po tom, co musela spolu s celým národem v přímém přenosu sledovat Thomasovo slintání po silikonové samici Zdeňce (25), už by se ke svému ex prý ani za nic nevrátila: Vrátila se k němu dosud už 6x, ale teď už ví, že je to pěkný parchant, který nejde pro ránu daleko.

Už nesmí přes práh!

Se svalovcem se seznámili přes internet. Bylo jí tehdy pouhých 17 let a doma ho musela před rodiči, kteří jsou ve stejném věku jako její bývalý, neustále zapírat. Pak se však s přítelem své dcery smířili. "Měli ho rádi, ale teď, po tom, co udělal, už jim nesmí přes práh."

Vyhrožoval zlomením ruky

Násilnosti v Thomasově chování k ženám při své návštěvě ve vile zaznamenal i ochránce žen Zdeněk Macura: „Chová se přesně jako ti agresoři! Když jsme ve vile inscenovali scénku o domácím násilí, produkce roli násilníka raději dala někomu jinému. Je možné, že vycítili, že by mohl někomu ublížit.“ „Ve vile mi řekli, že tam někomu dokonce vyhrožoval, že mu zlomí ruku!“

Lítost: Plánovali společně rodinu!

Sabině vztah zničil život i v dalších ohledech: „Lituju, že jsem kvůli němu přerušila školu, plánovali jsme rodinu, snažili jsme se o ni,“…prozradila Evě a Vladkovi. „Je to hajzl! Nemám na to nervy, nemám. Tři roky a on to zahodí kvůli silikonový krávě. Tak co to je?“ rozčilovala se zničená Sabinka.

Fotogalerie
7 fotografií