V první řadě VyVolených se za asistence štábu i ostatních obyvatel vily oženil Emil Zajac, o osm let později ho napodobil Thomas Castello! Jeho vyvolenou se nakonec stala Zdenička, i když měl na výběr hned ze dvou nevěst.

V rámci židovského dne měli VyVolení za úkol uspořádat svatbu. A kdo jiný by se měl stát ženichem a nevěstou než hrdličky Thomas a Zdenička? To se ale příliš nezamlouvalo Sabině, která do vily přišla, aby si svalovce naklonila zpátky na svoji stranu. Málem se jí to podařilo, když již první večer vytáhla ty nejsilnější zbraně - své tělo, respektive prsa. Sabina se totiž šla sprchovat nahá a svalovec Thomas neodolal a svou expřítelkyni do sprchy doprovodil. 

To Zdenička nenechala jen tak a hned se ke svému milovanému začala tulit, a tak hrála opět prim ona.

Sabina musela zabojovat, a proto se zapojila do sabotáže svatby, které velela Eva (24), která vymyslela, aby nevěsty byly dvě – kromě Zdeničky i Sabina. Ta měla za úkol zviklat Thomase v jeho rozhodnutí. Podle všeho si ale zamilovaný Buldok za svým rozhodnutím stojí, Zdeňku si vzal i po žárlivém výstupu Sabiny, která se na nevěstu vrhla. Sabina se z toho sesypala a rozbrečela se.

Silikonová kráska se sice stala paní Castellovou, ale zatím jen ve vile VyVolených. Sňatek totiž nebyl legální, protože oddávající byla převlečená Romana, a s tím taky Zdenička počítala. Po obřadu totiž Thomasovi pošeptala: "Doufám, že jsem si tě nevzala doopravdy."

Kdo by totiž dobrovolně vlezl pod čepec zrovna s Thomasem?

Fotogalerie
6 fotografií