„Za svojí matku se musí velmi stydět a v konečném důsledku se stydí i sama za sebe. V tuto chvíli bych považoval za vhodné, aby jí sociálka zajistila pomoc odborníka, ideálně psychologa. Děti dovedou být v tomto ohledu velmi zlé,“ zanalyzoval situaci pro Blesk renomovaný psycholog Karel Humhal.

Erotomanka Romanka

Ke studu má bohužel Romany dcera důvod. Včerejší Noční show Agáty Prachařové byla její mámy doslova plná. Nejdřív téměř utopila ve svých slinách ex-soutěžícího Pepu (32), který byl po jejím zásahu nejspíš rád, že vypadl a pak hltavě oblízla pekáč buchet na břiše Honzy (23).

Zasáhl psycholog!

„Záležitost řešilo školní poradenské centrum včetně psycholožky,“ potvrdil nám zástupce ředitele Gymnázia Ostrava Hrabůvka Lukáš Slouka. „Proběhl pohovor se třídou, kde vystoupil medotik prevence a třídní učitelka, kteří apelovali na děti s tím, aby na dění v televizi nepoukazovaly. K opatření jsme přistoupili, jelikož učitelé mezi dětmi pozorovali signály, že je to nutné,“ dodala školní psycholožka Jana Hořínková.

 Řádí jak dovádivá dvacítka

Romana o těchto událostech samozřejmě nic neví! To ale nic nemění na tom, že by se měla vážně umravnit a uvědomit si, že ji od ostatních žen ve vile dělí i deset let a na rozdíl o bezdětných dvacítek už nemůže nezřízeně řádit! Takové chování skutečně není bez následků!

Fotogalerie
7 fotografií