Ve vile VyVolených jsme viděli už ledacos, ovšem striptýz homosexuálního Ládíka předčil všechno ostatní. Na rozlučkové párty před dnešním duelem to rozjel ve velkém. Nejspíš své sexuální touhy dusil pod pokličkou, ovšem včera krapet přebral a své fantazii popustil uzdu.

Zatímco ostatní se na zahradě vlnili do rytmu hudby, alkoholem posilněný Ládík se odvážil a rozhodl se ochutnat jazyk lesbičky Pavlíny. Vrhl se na ni a s vervou ji začal líbat. To mu ale nestačilo, a tak se sháněl po další oběti.

Líbačka s lesbičkou

Do ruky mu přišla bláznivá Lucinka, která mu polibek oplatila. Tím ale podivná dvojice neskončila. Ládík řádil jak utržený ze řetězu. Sundal džíny a celému světu ukázal to, co si nikdo nepřál vidět. Své ohanbí si marně snažil zakrýt svetrem.

Kompletně nahý vletěl jako vítr zpět za ostatními a vyskočil na bar. Toho se chytla nestydatá Lucie, odhodila ihned také všechny svršky a tanec naháčů mohl začít. Ládík se na baru klátil ze strany na stranu a s ním se klátilo i všechno ostatní. Zbylí obyvatelé vily jen „umírali“ smíchy.

Striptýz jen pro otrlé

Obnažený a obtloustlý Ládík pak vletěl do ložnice, aby se znovu oblékl. Jenže se při nasazování ponožek ohl k zemi a divákům se tak naskytl pohled, ze kterého se slabším osobám mohlo udělat šoufl. Život ve vile tak můžou sledovat už jen ti nejodvážnější...

Fotogalerie
6 fotografií