"Honza už znal Olinku před natáčením Farmář hledá ženu a dokonce ji tam naverboval. Znali se z internetu. Myslím, že nešla do show kvůli penězům, ale chtěla se zviditelnit. A hlavně ji ukecal ten Honza," řekla Blesku kamarádka farmářky Táňa. Stejně tak to prý bylo i s Dagmar, která se s indiánem zná už tři roky. 

Expřítel Olí ponižoval, tvrdí kamarádka mrtvé farmářky

Táňa také tvrdí, že Olí nechtěla za mrtvou kamarádkou Petrou. "Kdyby to chtěla udělat kvůli Petrušce, tak by to udělala dříve a ne po dvou letech od její smrti. Nedivím se ale, že se tak rozhodla právě teď. Má alespoň od všech problémů klid. A musím se přiznat, že někdy jí i závidím. Byla to opravdu super holka," prozradila Táňa, která zná i expřítele mrtvé farmářky.
"Není svatoušek, hádali se a ponižoval ji. Ale vím, že ji nemlátil, jak tvrdí Honza. Ten je samá faleš, nedodržel smlouvu a oženil se. Jsem přesvědčena, že kdyby jí ti, co brečeli, pomohli, mohla tu Olí ještě být. Nejvíce se snažila její maminka, ale ostatní nemají čisté svědomí. A táta? Ani nechci mluvit..." řekla kamarádka.

Honza chce finančně pomoct pozůstalým mrtvé farmářky

Podle jejích slov neexistuje ani žádný tajný ctitel, který na místě, kde se matka dvou dětí zabila, zapaluje svíčky. "Jsem to já s další kámoškou Renatou. Už nechci, aby lidé Olince ubližovali. Nechápu, proč jsou tak zlí a dokonce se říká, že neměla co jíst a snědla psa. Blbost! Není to pravda," tvrdí Táňa.

Honza o tom, jestli se se soutěžící Dagmar a Olinou znal, nechce mluvit. Ale prý chystá pro pozůstalé syny finanční pomoc. "Zatím neprozradím podrobnosti, ale budu něco točit a honorář plánuji dát klukům," prozradil indián.

Fotogalerie
13 fotografií