"Olinka se do soutěže se přihlásila proto, že měla pocit, že je to jediná možnost, jak najít partnera," svěřil se Blesk.cz indián Honza a dodal: "Měli jsme od počátku kamarádský vztah. Ta pověstná jiskra na začátku, tak ta nepřeskočila. Ale byla moc fajn, proto jsem ji pozval na ranč."

Jelikož to mezi nimi nezajiskřilo, tak neměli důvod se po skončení natáčení sejít. Což i sám Honza potvrzuje. "Naposledy jsem se viděli před tři čtvrtě rokem. Od té doby jsme nebyli vůbec v kontaktu. Ani na facebooku jsme si nepsali. Vůbec jsem o ní nevěděl."

Charismatický farmář se o tom, že je Olina pohřešovaná dozvěděl v pondělí. "Asi před třemi dny za mnou byla policie. Hledali ji, přijeli na ranč, ale já jsem o ní nic nevěděl. Včera tu pak byla Prima, abych pro ni natočil vzkaz. Měl být dnes odvysílán, to ale nestihli. Říkali, že napsala dopis na rozloučenou, ale neřekli, co v něm bylo," říká smutně indián.

V pořadu Krimi zprávy pak FTV Prima vydala prohlášení, že po dohodě s rodinou odvysílá celou řadu reality show v plném znění.

Fotogalerie
8 fotografií