Rodina Olinku pohřešovala od soboty. Do pátrání se pustila na vlastní pěst, na Facebook vyvěšovala prosby o pomoc. Olinka se jim ale neozývala. Nechala po sobě dopis na rozloučenou a svým autem odjela neznámo kam.

Ve čtvrtek našli její tělo v lese na Mostecku, někde mezi Mostem a Litvínovem.  Příbuzní jsou zdrcení. "Chtěla za svou kamarádkou, tak je tam... Nemohu mluvit, je mrtvá," řekl Blesk.cz zlomeným hlasem její bratr Radek Procházka.

Mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková Blesk.cz řekla, že byla nařízena soudní pitva.

Olina se v soutěži ucházela o farmáře - indiána Honzu Pokorného. Údajně se v soutěži, která je předtočená a nyní ji televize vysílá ze záznamu, dostane až do finále, mezi poslední dvě účastnice, mezi nimiž indián Honza volí.Blesk.cz se podařilo získat indiánovu reakci na smrt Olgy.

"O tom vůbec nevím. Včera za mnou byla televize Prima. Řekli mi, že Olinu pohřešujou, a chtěli, abych pro ni natočil vzkaz. Ten měli odvysílat dnes v Krimi zprávách. Vzkázal jsem jí, že se životem se dá bojovat a každý problém, že se dá vyřešit. Mrzí mě, že to takhle dopadlo," reagoval na zprávu o Olinině smrti indián Honza. "Neviděli jsme se tři čtvrtě roku. Ona se dostala mezi tři ženy, které byly pak u mě na ranči. Byla veselá, moc fajn, ráda se smála," vzpomíná indián. Na to jak jejich první setkání v reality show vypadalo se podívejte ve videu.

Video
Video se připravuje ...

Soutěžící v reality show Farmář hledá ženu spáchala sebevraždu FTV Prima

Co bude se soutěží dál, není jasné. Od prvního setkání byla Olga indiánovou favoritkou.

Video
Video se připravuje ...

Jak spolu Olga a Honza laškovali u keramiky FTV Prima

Fotogalerie
14 fotografií