Ten se skupinou All X soutěžil už v show X Factor, kde jej poznala i Gábina Osvaldová s Ondřejem Soukupem. Největší ódy na něj ale už od začátku projektu pěje režisér a choreograf Ján Ďurovčík, jenž ho považuje za jednoho z nejlepších muzikálových herců v Česku. „Je to chlap, který neskutečně dobře vypadá,“ řekl Blesku.

Jackuliak žil šest let s herečkou Jitkou Čvančarovou, objevil se v seriálech Vyprávěj, Ordinace v růžové zahradě a Četnické humoresky, v muzikálech hrál v Brně. Objevil se mj. jako Jidáš v Jesus Christ SuperStar nebo v Evitě.

"Žili spolu šest let," přiznal Blesku jeden z Honzových kamarádů, který se v minulosti scházel se členy vokální skupiny. "Samozřejmě. Ráda na ten vztah vzpomínám. A lhala bych, kdybych tvrdila, že svému bývalému nedržím palce. I když mám už jiného přítele," potvrdila Blesku svoji minulost Čvančarová.

Fotogalerie
3 fotografie

O páru Čvančarová - Jackuliak se mezi jejich známými v Brně mluvilo jako o lásce z románu. "Byla to idylka, bydleli spolu a všichni měli za to, že se určitě vezmou," řekl Jackuliakův známý, který si nikdy v minulosti nepřipouštěl, že by před pár lety nekonečná love story skončila rozchodem.

Jitka odjela hrát do Prahy a Ján tam podle něho nechtěl kvůli svému angažmá v Městském divadle v Brně. "S Jitkou jsme spolu žili, víc bych to nechtěl rozmazávat, je to citlivá a osobní záležitost," vzpomíná na společná léta s Čvančarovou. I přesto jeho hlas neskryl zklamání z toho, že mu Čvančarová před lety utekla kvůli své kariéře.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz