"Strašně moc bych chtěl dítě, a kdyby to bylo s Eliškou, byl bych nejšťastnější na světě. Stejně vím, že si jí jednou vezmu za ženu, je tak skvělá a hlavně jak vaří...," svěřil se Blesk.cz zamilovaný Noid.

"Samozřejmě mě to těší, že zrovna se mnou chce mít dítě, ale já se na to ještě necítím, jsem moc mladá. Teď by mi Vašek udělal největší radost, kdyby mi koupil čivavu. Je to tak krásný a roztomilý pes, snad ho dostanu k narozeninám," prozradila nám Bučková. "No, když budeš hodná, koupím ti jí," slíbil se smíchem potetovaný muzikant, kterému z manželství s Lucií Bílou zbyl rotvajler Arnold.

Milenci zatím společnou domácnost nesdílejí, ale je to prý jen otázka času. Nyní oba žijí ve svých bytech a navštěvují se. Jelikož Bárta má stejně jako jeho bratr Štěpán příbytek v domě své matky, tak už došlo na vzájemné představení. "Eliška je hodná holka a mají se s Vaškem moc rádi," tvrdí zpěvákova maminka.

Video
Video se připravuje ...

Noid koupí Elišce čivavu. Na dítě je ještě čas Jan Jedlička

Fotogalerie
11 fotografií

Noid pro Elišku napsal duet

Bárta předělal svou píseň V horečkách na duet a ve čtvrtek jej na křtu kalendáře Elišky v klubu Občanská plovárna zazpívali.

"Vystupovat spolu zatím nebudeme, ale určitě bych pro Elišku, která pochází z muzikantské rodiny, něco napsal. Má tak čistej, nezkaženej hlas, že by byla škoda, aby nezpívala. Jestli to bude muzikál, to se ještě uvidí," říká Vašek, který 23. března se svou staronovou kapelou Noid vystoupí v klubu Futurum. Předskakovat mu bude manželka Petra Svobody Lucia se svým projektem Malá Zoe. "Jelikož mě a kluky z kapely oblékají v obchodě Petra, tak jsme se dohodli na spolupráci s jeho manželkou," vysvětlil Blesk.cz podivné spojení muzikant.