Když se Bučková stala Českou Miss 2008, zdaleka nevypadala tak jako teď. Rok po svém vítězství si nejprve nechala přišít odstálé uši v karlovarské nemocnici. „Ze svých uší jsem měla velký mindrák. Nikdy jsem si kvůli tomu nečesala culík,“ přiznala.

Spoje ve vlasech při pohlazení nevnímám

Následovala posedlost hubnutím. Eliška po kúrách bezbolestné liposukce začala připomínat chodící kostru. „Modeling vyžaduje štíhlou postavu,“ uváděla. Poté se dlouhovlasá modelka, která rozhodně neměla problémy se svojí hřívou, zhlédla v Simoně Krainové a dalších kolegyních a začala s prodlužováním a zahušťováním vlasů pomocí keratinových spojů. Místo k lopatkám je teď má hluboko pod ně.

Nedávno k tomu přidala ještě prodlužování a zahušťování řas speciálním lepidlem. Zpěvák Noid se dal s Eliškou dohromady už po všech jejích dosavadních úpravách. „Byla by krásná i bez toho, ale o všem mi řekla. Sám bych to ani nepoznal. Třeba spoje ve vlasech při hlazení ani nevnímám,“ svěřil Blesku Noid. „Ostatně to všechno potřebuje ke své práci. Já zas věčně beru prášky na hlasivky nebo chodím na obstřiky,“ mávl rukou.

Fotogalerie
7 fotografií