"Neříkám, že všichni v mé rodině Vaška přijali s otevřenou náručí a jsou naším vztahem nadšeni, ale věřím, že to chce čas. Doufám, že moji rodiče Vaška brzy přijmou tak vřele, jako mě přijala jeho rodina," věří Bučková, která s Vaškem randí od konce loňského roku.

A právě kůli Noidovi opustila svého dlouholetého přítele Laciho. "Náš rozchod nebyl v pohodě, ale to asi není žádný. Rozhodně nejsme kamarádi, ale občas, třeba na Vánoce, si zavoláme nebo napíšeme," říká kráska.

Fotogalerie
8 fotografií

Rodině vadí Noidův rozvod

Bučkové rodina je silně věřící, a tak není divu, že je jim divoký muzikant trnem v oku. S jeho kérkami a brandingem (vypalování znaků do kůže) by se zřejmě časem smířili, ale jeho nepodařené manželství s Lucií Bílou je pro ně silná káva. Pro svou dceru si rozvedeného rockera rozhodně nepředstavovali.

Zamilovaný páreček zpočátku svůj vztah tajil, ale když se provalilo, že jsou spolu na dovolené v Egyptě, využívají každou příležitost společně se ukázat na veřejnosti. Naposledy se spolu před objektivy fotografů líbali v úterý na opening poker clubu Win!, kde Eliška byla jednou z modelek předvádějící spodní prádlo.

"Byla úžasná, nádherná, nemám slov. A nemůžu věřit, že je moje," pěl ódy na svojí novou lásku Noid. Bylo to totiž poprvé, co Elišku viděl na molu. Kdykoliv misska vyšla, muzikant obdivně pískal a fotil si jí na svůj fotoaparát.

Bárta byl tři roky ženatý se slavicí Lucií Bílou a rok randil se sestrou kaskadéra Petra Jákla Alenou.