Nedávno se podle fotek zdálo, že dcera vévodkyně Kate (36) a prince Williama (36) roste především do podoby své prababičky - královny Alžběty II. (92), ovšem teď je všechno jinak.

Na Instagramovém účtu @loveprincessdiana věnovanému královské rodině a zesnulé princezně z Walesu se totiž objevilo srovnání dvou fotek, které všem zamotalo hlavu. Snímek princezničky z nedávných křtin malého Louise je zde hned vedle archivní fotky z dětského pasu lady Diany. Obě jsou v podobném věku. 

Kromě podobného účesu a naprosto identického mírného úsměvu všichni upozorňují především na jejich pohled. „Princezna Charlotte má Dianiny oči!" podivují se lidé na sociálních sítích. „Já to říkám už delší dobu - Charlotte bude vypadat hodně jako Diana, mnohem víc, než si kdokoliv dokáže představit," komentoval dokonce jeden uživatel fotku, která získala přes 9 tisíc lajků.

Všichni, kdo tragicky zesnulou princeznu milují, si ji tak nyní budou moci připomínat alespoň ve tváři vnučky, kterou bohužel nikdy nepoznala. Kromě Diany a královny bývá Charlotte srovnávána také s Alžbětinou matkou (také Alžběta, respektive Elizabeth, známá jako královna matka). Co je zvláštní, celé jméno roztomilé hnědovlásky zní Charlotte Elizabeth Diana z Cambridge. Skoro jako by jí ho rodiče vybírali přesně podle předků, s nimiž sdílí podobné rysy.

VIDEO: Podívejte se, jak byli roztomilí princové William a Harry jako děti!

Video
Video se připravuje ...

Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí. Youtube.com

 

Fotogalerie
106 fotografií