Dlouho očekávaná premiéra nové bondovky se nesla ve velmi slavnostním duchu. Svou přítomností jistě tvůrce potěšili především zástupci královské rodiny Charles s chotí Camillou.

Filmy o agentovi 007 Jamesi Bondovi se těšily zájmu královské rodiny i v minulosti. Její členové, včetně princů Williama a Harryho, navštěvovali předchozí premiéry a využívali jich k podpoře různých charitativních organizací.

A právě i výtěžek z premiéry má být určen charitativním organizacím, které podporují bývalé i současné členy britských zpravodajských služeb.

Královna Alžběta II. si dokonce nedávno po boku Bondova představitele Daniela Craiga ve svých 86 letech odbyla svůj herecký debut ve videoklipu, jenž byl součástí zahajovacího ceremoniálu londýnské olympiády.

Okouzlující Daniel Craig, si ale červený koberec moc neužil. Pod září reflektoru se mu udělalo velmi nevolno. Chudák si musel čelo otírat kapesníkem, aby se příliš nelesknul.

Nejvíce se však blýskla jeho kolegyně Judi Dench alias M, která měla na krku velice nezvyklý, ale trefný nalepený módní doplněk, znak Bonda, agenta 007 ze štrasových kamínků.

V Česku je premiéra nové bondovky na programu už dnes, o hvězdných hostech vás budeme informovat.

Fotogalerie
30 fotografií