Zdaleka ne všechny dobře oblékané osobnosti mají dokonalou figuru. Přesto v tom, co mají na sobě, vypadají skvostně. Ony totiž umí svoje nedokonalosti rafinovaně kamuflovat. V outfitu maskovat. A také disponují schopností rozeznat, co jejich typu konvenuje, přirozený půvab, cílenou image, potřebnou osobitost umocní.

Bohužel tento dar každý nemá a nedostatečný cit na probíraném poli projevuje i řada najatých, dobře placených stylistů. O to víc je dobré si pamatovat pár obecných zásad, vyhýbat se jasným rizikům jako jsou kombinézy, spadlé sedy, variace na oblíbené, byť módně odepsané turecké nohavice. Nelichotivé jsou i sukně či kalhoty s pasem do gumy, nebo na tkaničku.

Totéž platí o tenkých syntetických materiálech, pokud nejsou velkoryse volně střižené. Topy na tělo patří pouze vyvoleným a postavu obepínající, o číslo menší šaty i z ukázkově štíhlé figury udělají malou almaru. Příkladem budiž ozdoba kdejaké party, příležitostná herečka Nikol Moravcová v řasené růžové kreaci s volány. Příkladem budiž i kombinace volných kalhot na tkanici s dlouhou tunikou, jež z rockerky Marcely Březinové udělala Hare kršna tank. Sexy přitažlivosti nenahrávají ani kombinézy moderátorky Duchkové, herečky Nikol Štíbrové. Stejně tak spadlý rozkrok exmanželky Pepy Vojtka, tanečnice Libušky. A potřebnou vyváženost proporcí podcenila i Michaela Ochotská s Ilonou Svobodovou… Ostatně snímky v galerii jsou důkazem.

Fotogalerie
8 fotografií