Jedinečně svérázné spisovatelce, scenáristce a moderátorce Halině Pawlowské nejspíš dochází tvůrčí dech. Pawlowské knihy už nemají takový ohlas jako kdysi a její komediální seriál pro TV Prima O mé rodině a mrtvolách lze bez přehánění označit za propadák. Přesto Halina má a určitě bude mít status atraktivní osobnosti kořenící nejrůznější párty, společenské události..

Nejinak tomu jistě bylo i na akci pořádané kosmetickým salonem Miracle. I tam měla jistě Pawlowská přitáhnout potřebnou, reklamu zajišťující pozornost médií. Nutno říci, že byla jedinou celebritou – opomeneme-li (k charakteru akce dosti bizarní) přítomnost kdysi módního fotografa slavných, Jadrana Šetlíka a také Gábiny Partyšové, která podnik jako jeden ze svých kšeftů moderovala. O to víc byl outfit Haliny zarážející.

Nesnesitelná lehkost bez sebereflexe

Beraní kožich hořčičné barvy s kapucou. A val silné pletené šály. Doplňky v rozličných, dosti se třískajících tónech na téma červená. Pulovr na tělo a na kalhoty (u Haliny naprosto nevídaný svršek) navrstvená sukně s přiznanými, siluetu rozšiřujícími trychtýřovými kapsami. Manšestrová čepice s kšiltem a kotníčkové, kožešinou opatřené boty. Oblíbená brož v podobě broušenými sklíčky vykládaného květu na hrudi...

Takový styling se hned tak nevidí. Dokonce ani na extravagantní Halině ne. Připomínala rozvernou, v luxusních kouscích od Armády spásy oblečenou bezdomovkyni, jež si svou garderobu navíc umí u popelnic ve čtvrtích prominentů vylepšit a ani třeskuté mrazy její optimismus nemenší.

Krutě minusové teploty jistě sexy vzhledu nenahrávají, nicméně Halina Pawlowská není z žen, které by na ulici mrzly. Tato dáma bez taxíku neudělá krok a těch pár metrů od vozu do salonu, kde měla být za hvězdu, by jistě zvládla i v jiném modelu. Otázkou je, zda si je ve své výstřednosti a popularitě natolik jistá v kramflecích, či jí zamrzla hemisféra mozku, jež soudnost a vkus určuje. Doufejme, že platí druhá alternativa a Halina se s odchodem zimy dá do formy.

Fotogalerie
4 fotografie