Během hodinového koncertu na karlovarském festivalu Michal Hrůza sršel skvělou náladou a vtipem. „Promiňte, rozesmál mě koníček,“ omlouval se Hrůza fanouškům poté, co během kovbojské písně, při které přinesli na pódium dřevěného koně, dostal záchvat smíchu a nemohl zpívat.

S fanoušky, kteří zaplnili celou zahradu u Domu ČT, kde se koncert konal, normálně komunikoval, žertoval s nimi, choval se naprosto přirozeně. Po těžkém úrazu mozku, který prodělal před rokem během noční rvačky na Stodolní v Ostravě, nebyly na zpěvákovi znát žádné známky zdravotních komplikací. Jedinou pomůcku, kterou Michal doteď potřebuje, je čtecí zařízení.

Jenže jakmile koncert skončil a Michal se rozloučil s fanoušky, seběhl z pódia, kde už na něj čekalo pár nadšenců prosících o podpis a fotku. Na Hrůzu čekali i novináři a fotografové. Aniž by Hrůza stačil cokoliv říct, přiběhla jeho manažerka Martina Tůmová a zpěváka odtáhla za roh. „Michal je unavený,“ omluvila ho u fanoušků. Přitom ještě před pár minutami na jevišti řádil jako zdravý člověk.

Zklamaní fanoušci se nevzdali a prosili manažerku jen o Michalův podpis. Nakonec ho tedy přivedla na okamžik zpátky a dovolila jen pár lidem se s Michalem v krátkosti vyfotit. „Rozhovory Michal nebude poskytovat vůbec,“ razantně oznámila Blesk.cz. Bohužel s ním neměli možnost mluvit ani samotní příznivci, kteří na něj dlouho čekali.

Fotogalerie
11 fotografií