Tatiana Vilhelmová hraje hlavní roli v nové komedii Díra u Hanušovic režiséra Miroslava Krobota. Je tedy jasné, že na karlovarské premiéře nemohla chybět. A i když sundala zástěru, umyla si ruce od piva, které ve filmu čepuje, a odhodila vidle, venkovský styl přeci jen dotáhla až na samotnou premiéru.

Svou nožku vystrkovala z letních šatů posetých barevnými květy po vzoru Angeliny Jolie, a aby v těch květinách nebyla sama, navlékla do podobných vzorů i svého partnera Vojtu Dyka. Ten vyhrabal hippies košili z šedesátých let a k tomu sladil stejně vzorované mokasíny.

Ani modelka Petra Faltýnová na premiéře tentokrát se svým outfitem díru do světa neudělala. Po rozchodu s Marešem se navlékla do provokativně krátkých šatů, které jen tak tak zakrývaly její klín. Faltýnová se snažila před fotografy vykouzlit na tváři úsměv, ovšem svůj smutek skrývala pod slunečními brýlemi. Jestli chtěla ultra krátkými šaty odtáhnout pozornost od uplakaných očí, tímto modelem se jí to rozhodně povedlo.

A nezklamala ani další skvělá herečka Ivana Chýlková. Tu totiž její obuv otravovala natolik, že si boty prostě sundala a po sále běhala bosa. Ivana si nejspíš vyrazila v nových balerínách, které ji ale tak tlačily, že už v nich neušla ani jeden krok. Stylově si tak nesla boty v jedné ruce a v druhé ruce kabelku Prada za šedesát tisíc korun.