Robert Kodym se na tiskovku doslova přivrávoral, těžce usedl na židli a okamžitě se chopil lahve piva. Hned po prvním dotazu se ujal slova. „V autě nikdy nespím, ale když mě řidič Jindra po pražském koncertě vezl do Varů, tak jsem se probral, až když jsme zastavili před hotelem ve Varech. Myslel jsem si, že jsem v Maďarsku nebo v Pakistánu. Padl jsem do postele jak zabitý,“ tvrdil dlouhovlasý kytarista.

Video
Video se připravuje ...

Kodym se rozjel na tiskovce. Blesk TV

Proč jsem ve čtyři ráno od tebe měl tři zmeškané hovory?“ zeptal se David Koller a P.B.CH dodal: „A mně jsi v sedm ráno napsal - kamaráde, příteli, pojď chlastat.“

I když Robert parťáka k popíjení nesehnal, tak si evidentně vystačil sám. Na konferenci se dost často ujal slova, lahev piva nepustil z ruky a pořád vyvracel, že by v kapele byl za největšího pijana. „Všechno to jsou pomluvy, rozhodně není pravda, že na fotce, kde David s Dusilovou nazpívávají vokály k filmu Amerika, ve studiu nejsem vidět, protože ležím úplně vožralej s lahví whiskey na zemi. To je jen fáma,“ tvrdil Kodym.

Po tiskovce se Lucie přesunula ven k fotopoolu, aby udělali společnou fotku. Robert zničehonic praštil plnou lahví piva o zem a řval - já jsem rockstar. Zbytek kapely tomu jen přihlížel a raději jeho chování nekomentoval. 

To je prostě Robert, no,“ smál se Michal Dvořák. „Měl jsem to štěstí, že jsem Roberta mohl třicet let pozorovat a bavit se jeho chováním. Kolikrát dělal tak šílené věci, že nejdou publikovat,“ tvrdí se smíchem P.B.Ch. 

SPECIÁL KARLOVY VARY 2016 >>> ZDE!!!