Manželé Havlovi usedli na premiéře dokumentárního filmu o životě otce Madeleine Albright, českého diplomata Josefa Korbela, na čestných místech v první řadě. Obrázek, který byl k vidění při předávání čestného občanství Prahy 6, se ale nekonal.

Zatímco před měsícem v břevnovském klášteře držela Dagmar svého muže za ruku, v neděli v kině Atlas se mnohem více věnovala vedle sedící Madeleine Albright.

Přestože se oba manželé neustále usmívali, zdá se, že krizi, kterou způsobila spisovatelka Irena Obermannová, která oznámila, že byla Havlovou milenkou, ještě úplně nepřekonali.

Na sobotní oslavu Havlových 75. narozenin totiž přijeli každý zvlášť a dovnitř vešli každý jiným vchodem, Dagmar pak z oslavy dokonce odjela o dvě hodiny dříve než oslavenec. Havel si však večírek užil náležitě, domů vyrazil až po půlnoci.

V minulém týdnu se také začalo spekulovat o zdravotních problémech, které trápí paní Dagmar. V pátek totiž strávila více než dvě hodiny u lékaře v Ústřední vojenské nemocnici. Na první pohled vypadala vyčerpaně a unaveně.

Fotogalerie
12 fotografií