Aneta navštíví například Film festival Zlín, kde vystoupí 3. června a ve stejný den se představí na Zámostí v Třebíči. Dále zahraje i 8. července na Musicfestu v Přeštěnicích, 30. července na Benátské noci v Malé Skále nebo 19. srpna na Trnkobraní ve Vizovicích.

Na některé koncerty chystá Aneta akustickou podobu. "Obsazení bude až na výjimky stejné jako na normálním hraní, jediný rozdíl je v tom, že celý repertoár vyznívá více písničkově, jako bych si sedla ke klavíru nebo ke kytaře a všechny písně zazpívala sama. Od toho se to odráží, takže mě sem tam doprovodí pouze piano s houslemi, někde se připojí i bicí, basa a kytary," uvedla Langerová.

Na koncertech zazní nejen písně z posledního alba Jsem, ale průřez celou její hudební kariérou. Návštěvníci se tak mohou těšit na hity jako Voda živá nebo Křídla motýlí. Do letního programu již tradičně patří účast na projektu Kavárna Potmě.

"Ve tmě zní všechno intenzivněji," je motto projektu. Aneta hraje v kavárně po tmě. Během vystoupení se o hosty postará zkušený tým nevidomých hostesek, průvodců a číšníků. Výtěžek z koncertu je věnován nadaci Světluška, právě pro nevidomé občany.

Fotogalerie
4 fotografie