"Už nejsem holka. Dovedu si představit, že bych jednou měla rodinu," tvrdí Aneta, která momentálně žije s herečkou Marií Štípkovou. Před ní měla dlouhý vztah s ředitelkou hudebního vydavatelství Ivou Milerovou.

Dítě klidně adoptuji

"Je to hodně velké téma. Až si říká, že jsem za můj krátký život ten problém s někým rozebírala tolikrát, jako bych už měla deset dětí. Oficiální možnosti, jak mít dítě, prostě nejsou," říká v rozhovoru magazínu Dnes zpěvačka. "Myslím, že by to oficiální cestou mělo být možné. Když to nejde, přijde mi to nefér, nespravedlivé."

Poté, co Langerová veřejně přiznala, že ji přitahují ženy, dostala několik nabídek, aby podporovala adopci dětí homosexuálními páry. Sama totiž je pro adopci.

"Každý by musel projít všemi těmi složitými testy a prověrkami, prokázat, že je schopen se o dítě postarat. Tu možnost by podle mě měli mít heterosexuálové i homosexuálové. Vždyť v dětských domovech jsou tisíce opuštěných dětí," říká v magazínu Dnes zpěvačka, která válí ve čtvrté řadě taneční soutěže StarDance.

Aneta ve StarDance tančí s Michalem Kurtišem
Autor: Ladislav Křivan

Jaké to je starat se děti, si Aneta zatím zkouší na svých neteřích a synovcích. Starší sestra Denisa má čtyři syny a bratr Nikola, který je zároveň jejím manažerem, jednu dceru. Se všemi se střídavě objevuje na veřejnosti. Se dvěma synovci dokonce zapózovala na pohádkovém kalendáři, ona jako Červená Karkulka, chlapci se zhostili rolí myslivců.

Fotogalerie
6 fotografií