Zatímco zpěvaččin manžel od svatby přibral, ona naopak zhubla. „Je to nespravedlivé. Sní třikrát víc než já a přitom už shodila pět šest kilo,“ říká na adresu Sisy její novomanžel. I kvůli tomu si pár koupil jízdní kola a plánuje podnikat zdravotní vyjížďky do okolí.

Z Prahy chtěla domů

Ještě před pár lety byla Sisa rozhodnutá natrvalo zůstat v Česku. Pražské muzikály ji slušně živily, dokonce si tu koupila pozemek. Na stavbu domu už ale nedošlo. „Pořád mě to táhlo na Slovensko. A tak jsem po patnácti letech opustila pronajatý pražský byt a vrátila se natrvalo zpátky,“ vzpomíná zpěvačka. Přestože mnozí jí doporučovali, aby si pořídila byt v centru, ona chtěla za každou cenu do domu. A tak si kousek za Bratislavou ve vesnici Čierna Voda pořídila parcelu a začala stavět.

Fotogalerie
10 fotografií

Neměla nic, teď má dva domy

„Komunisti nás z domu vystěhovali a já se zařekla, že si postavím vlastní.“ Jak řekla, tak udělala. „Můj dům je velmi moderní, samý kov, dřevo a sklo. Ani nemám kam zavěsit obrazy, jsem tam jako ve výstavní vitríně, ale moc se mi v něm líbí. Řeším už jen plot, který tohle umělecké dílo doplní,“ rozplývá se Sisa.

Jenže než stihla dům dostavět, bezhlavě se zamilovala a záhy provdala za úspěšného slovenského bankéře. Ten má přepychový dům v Kolibě, luxusní bratislavské čtvrti.

Takže nyní má zpěvačka domy v podstatě dva. Z toho na Kolibě se velmi často do okolí nese hluk, protože v něm Sisa pořádá párty. A co v něm manželé dělají nejraději? „Opravdu to chcete slyšet?“ odpovídá se smíchem Sisa.

Stěhování i s kočkami

Přestože by manželé mohli bydlet v domě na Kolibě a druhé stavení pronajímat, neuvažují o tom.

„Budeme střídavě bydlet v obou,“ plánuje Sklovská. Přesouvat se nebudou jen novomanželé, ale i jejich tři kočky, které se mohou volně pohybovat po všech prostorách domů. „Naše kočky se mají nejlépe na světě, ony nikdy nestrádaly. I když jsem někdy neměla co jíst, ony měly vždy plnou misku,“ vrací do krušnějších časů zpěvačka.

Svatebních cest podnikají několik

Na svatební cestu pár vyrazil do Španělska. „Můj manžel je úžasný v tom, že umí dokonale naplánovat cestu. Od dopravy přes hotely až po všechny zajímavosti, které musím vidět.“ Její muž Juraj Lelkes se jen usměje: „Teď bych chtěl Sise ukázat krásy jižní Francii a také ji vzít do Monte Carla. To bude naše nejbližší dovolená,“ plánuje.