Šťastní novomanželé Sisa Sklovská a Juraj Lelkes celé dopoledne prospali a poté společně zašli na oběd do nedaleké restaurace, která je zařízená v luxusním venkovském stylu s podtitulem "pro princezny". Po chutném jídle při svíčkách se opět vrátili do hotelu nedaleko Dunajské Stredy, aby si sbalili všechny dary a kytice, na které potřebovali menší nákladní auto.

A co všechno dvojice dostala? "Ještě jsme dary nestihli rozbalit, ale chystáme se na to," řekl manžel Sklovské v pondělí při odjezdu. Známé je pouze to, že od váženého hosta, prezidenta Ivana Gašparoviče, dostali křišťálovou soupravu. Večer se pak zastavili na benzínce, aby si koupili noviny a pokochali se svatebními fotkami. Po celý den se od sebe nehnuli ani na krok.

Čerství novomanželé si řekli ano v luxusním hotelu ve vesničce Vrakúň nedaleko Dunajské Stredy. "Sisa si sama vybrala tento zámeček. Velmi se jí zalíbil a navíc působí velmi romanticky, "řekl těsně před svatbou Lelkes, který z této vesnice pochází. V romantickém stylu se nesl i obřad a i následující den.