Sklovská a Lelkes odjeli na romantický zámek Amade, kde se v sobotu brali, již o den dříve.

"Jsme tady od pátku, první den jsme si udělali pěkný romantický večer. Byli jsme se podívat na místě, kde jsem vyrůstal, teď je tam už hospoda, tak jsme si dali typický slovenský nápoj, pivo a borovičku," řekl se smíchem zámožný podnikatel.

Na svatbu přijel i prezident

Svatební obřad provázelo i pár trapasů. Nejprve se čekalo na prezidenta Ivana Gašparoviče, který dorazil o pět minut později. To nastávající manželé a jejich hosté přijali s úsměvem. No a pak začal sňatek se svérázným temperamentem.

Když Sisa ve žluté korzetové róbě řekla svému vyvolenému "ano", z davu hostů se ozvalo také "ano" a zpěvaččin hluboký smích. Po výměně prstýnků přišel vášnivý polibek a píseň Ave Maria, kterou nevěsta zazpívala ženichovi.

Po obřadu se hosté odebrali na večeři a zábava mohla pokračovat až do časných ranních hodin. "Cítíme se skvěle a nádherně, i počasí nám přeje. Od rána krásně svítí sluníčko. Velmi se těšíme na lidi, naše přátele, je to opravdu výjimečný den. Plánujeme si to řádně užít, vydržet až do rána a doufám, že budeme odcházet poslední. Věřím, že se budou všichni dobře bavit a bude zde skvělá atmosféra," řekla Sisa, která přijala i manželovo příjmení.

Popíjení borovičky zvládli jen manželé

Kromě prezidenta s manželkou byli mezi pozvanými i operní pěvci Peter Dvorský a Ivan Mikloš s manželkami, herec Peter Marcin, bývalá Miss Silvia Lakatošová s manželem, Josef Golonka s manželkou, Erika Judínyová, Štefan Skrúcaný a Michal Hudák s partnerkami či moderátorka Alena Heribanová s manželem.

Hosty na valkolepé veselce čekala zatěžkávací zkouška v podobě hruškovice a sisovice - Sisy vlastní pálenka. Novomanželé nezapřeli svou temperamentní povahu a společnou lásku oslavovali až od rána. "Jsem velmi šťastná a spokojená. Těšíme se z lidí, kteří přišli, a cítíme se nádherně, "řekla Blesku zpěvačka.