Brunetka Andrea (34) se o tom, že jejich vztahu odzvonilo, dozvěděla ze stránek společenského týdeníku Plus 7 dní.

"Do posledního momentu jsem o ničem nevěděla. Dokonce mě přes známé nechal z Austrálie pozdravovat a tvrdil mi, že mě miluje," řekla týdeníku Andrea, která s Jurajem žila tři roky ve společné domácnosti. A prý to byla ona, kdo za vztahem udělal tlustou čáru.

"Trávili jsme spolu veškerý volný čas. Vztah je velmi intimní záležitost a měli jsme si to vyříkat mezi čtyřmi očima. Chci za vším udělat tlustou čáru a žít si svůj život, i když vím, že to bude těžké," smiřovala se těžce se ztrátou nejlepší partie na Slovensku Andrea.

Uhnala ho do chomoutu

Sklovská samozřejmě o exmilence svého dnes již manžela ví a je přesvědčena, že když to mezi nimi zajiskřilo, už byl volný. "Známe se už spoustu let, ale vždy jsme oba byli zadaní. Vztah mezi námi vznikl v době, kdy jsme své soukromé životy měli vyřešené," tvrdí zpěvačka. Stejný názor má i Juraj: "Se Sisou se znám už asi pět let, vždy jsme si byli sympatičtí. To, že se to přeměnilo ve vztah, není otázka, kolik měsíců to trvá."

Ať už to bylo jak chtělo, Sklovská se za milionáře v sobotu 16. ledna provdala a vzala si jeho příjmení. Nová paní Lelkés se už nastěhovala do manželovy honosné vily, kterou podle našeho zdroje navštívila řada pohledných žen.

Kdo je Juraj Lelkés?

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. Před revolucí pracoval v oblasti spotřebního a bytového družstva. V roku 1991 byl při vzniku pojišťovny Kooperativa, v roce 1993 se stal viceprezidentem, v roce 1996 členem představenstva, od roku 2003 je předsedou představenstva a generálním ředitelem, od roku 2004 i předsedou Dozorčí rady pojišťovny Kontinuita.

Lelkés se rád obklopuje krásnými ženami, jeho sekretariát prý z fleku mohl soutěžit v Miss. Líbí se mu vyzývavé ženy s dlouhými vlasy, nohama a musí mít výrazné lícní kosti.

Fotogalerie
3 fotografie