"Jak už jsem několikrát řekl, s manželkou máme mezi sebou super vztah a o kluky se staráme oba dva. Teď jsem je měl celý víkend sám a hodně jsme si to užili," řekl Leoš, který se s mladším synem v náručí objevil na opening party unikátního muzea Lega v centru Prahy.

Zatímco Mareš se staral o Matýska, jeho manželka Monika o Kubíka. "Kluci mají samozřejmě hodně hraček, ale o hračky se nehádají, protože oba mají oblíbené něco jiného. Kuba miluje auta a Mates plyšáky. A když přijedou k babičce do Berouna, tak si hrají s hračkami, co zbyly po mě. U mámy mám pořád svůj pokojíček, kde je hodně věcí z mého dětství, v podstatě je to takové muzeum," prozradil Blesk.cz moderátor.

Video
Video se připravuje ...

Leoš Mareš vzpomíná na svoje hračky Jan Jedlička, hudba: Yellow

Děti slavných rodičů si akci užily

Na dětské akci se objevilo hodně slavných slavných rodičů. Všichni byli unešeni ze syna známého mima Michala Nesvadby Marka. Kudrnatý blonďáček s obrovskýma modrýma očima byl jak vystřižený z reklamy. "Mareček se před chvílí probudil, takže je trochu zaražený. Ale jinak je to pěkný rošťák," tvrdí Nesvadba. Návštěvu muzea prospala dcera moderátorky Lucie Salamé Koňaříkové Lilly. To kluci Lucie Králové Richard a Robert si nejvíc užívali s živými postavami ze Star Treku.

První soukromé muzeum nabízí návštěvníkům přes 2000 vystavených unikátních modelů. Najdete tu 20 tématických expozic, kde se skrývá přes 1 000 000 složených kostiček. Na 340 m2 uvidíte největší výstavu originálních modelů na celém světě.

Fotogalerie
9 fotografií