"S Pavlínou si neskutečně rozumím, a to, že je o několik let starší než má bývalá žena, opravdu neřeším. Pro mě věk není rozhodující. S Pavlínou mám někdy pocit, že jsem to já, kdo je o hodně starší. Kolikrát se chová jak puberťačka, a to se mi na ní líbí," řekla Blesk.cz podnikatel Milan Beneš, který už několik měsíců randí s bývalou moderátorkou Občanského juda Pavlínou Dankovou.

Beneš se netají tím, že je stále ženatý. "Finančně jsme s manželkou vypořádáni už asi dva roky. Ona žila v Plzni a já v Praze a ke konci roku jsme se domluvili, že to bude dobré dotáhnout do konce i po formální stránce. Na začátku roku jsme se dohodli na výchově syna," řekl Milan Beneš s tím, že stání je nařízené na příští týden. "Tady už půjde jen o formalitu, vše už máme dávno podepsané. Na jednom stání odklepnou výchovu syna, na druhém nás rozvedou," říká vysoce postavený manažer České pojišťovny.

Fotogalerie
8 fotografií

Oba mají syny

Zatímco Milan žije v Praze v bytě, jeho stále ještě manželka žije v rodinném domku ve Starém Plzenci a pečuje o syna Filipa (8). "Se synem se pravidelně vídám, na tomhle jsme se s Ivanou úplně v pohodě domluvili," tvrdí podnikatel.

Pavlína Danková, která se nedávno stala tiskovou mluvčí motolské nemocnice, má z manželství rovněž syna Tomáše (20). Ale ten už je dospělý, a když Pavlína byla bez partnera, často ji doprovázel do společnosti.