Danková ještě donedávna tvořila pár se Schwarzem. „Rozešli jsme se, od Nového roku jsem ale opět šťastná,“ svěřila se Pavlína. A tentokrát při volbě nového partnera Milana Beneše, který je vysokým manažerem pojišťovny, nešlápla vedle. Oproti ženatému Schwarzovi je Beneš čerstvě rozvedený a stejně jako moderátorka má i on z manželství syna.

„Rozumíme si a jsem spokojená, ale jsme spolu teprve tři měsíce, tak nechci nic zakřiknout,“ dodala Pavlína, která si nový vztah otestuje na první společné dovolené. Dankovou s Benešem čeká dvoutýdenní romantika na břehu Indického oceánu, v pondělí odpoledne odletěli směr Maledivy. „Po pěti letech budu zase u moře,“ radovala se moderátorka.

Tajila i vztah se Schwarzem

O důvodech rozchodu se Schwarzem Pavlína mluvit nechtěla. Několikaletý vztah tajili, protože senátor je ženatý. Teprve před dvěma lety se spolu ukázali na veřejnosti, a to už Schwarz s Pavlínou žil v jejím domě. Sám šéf pražské záchranky se k rozchodu odmítl vyjádřit. „Soukromé záležitosti neventiluji,“ řekl už před časem Schwarz.

Fotogalerie
9 fotografií