Problémy s kolenem Moniku trápí už od ledna, kdy se na dovolené v italských Dolomitech zranila na lyžích. „Byl to ošklivý pád na zledovatělé sjezdovce,“ vzpomínala Marešová a tehdy si ani nepomyslela, že ji bolesti po starém zranění doženou až na operační sál.

„Nemám ještě přesný termín, ale bude to co nejdříve. Chci to už mít za sebou,“ řekla Monika, která se při větší námaze nebo při sportu neobejde bez ortézy. „Někdy vidím všechny svaté, koleno mi občas ještě vynechává a mám problémy ho třeba jen pokrčit,“ popsala Monika.

Pomůže babička a možná i macecha

A zatímco Marešová bude ležet v nemocnici, rodinné otěže a starosti o dva neposedné syny Jakuba (5) a Matěje (1) převezme Leoš Mareš. „Po operaci budu mít asi na dva týdny berle. Konečně se bude muset zapojit tatínek, jinak to nepůjde. Naštěstí v tom nebude úplně sám, pomůže mu i jeho maminka,“ dodala Monika.

Ale s jednou hodnou tchyní si vytížený moderátor jen těžko vystačí. Pokud jeho mladá přítelkyně oželí pár večírků v luxusních róbách, tak Hanka Svobodová bude suplovat paní na hlídání. „Kluci Hanku znají, už došlo na seznámení. Občas spolu podniknou nějaký výlet, nedávno byli na matějské pouti,“ potvrdila Leošova manželka.

Fotogalerie
8 fotografií