"Jasně, že dnes se bude pít nonstop! Získat první ocenění ve své třicetileté kariéře je pořádný důvod k oslavě. Něco si dám tady s kolegy, a pak se přesunu na soukromou narozeninovou oslavu. A tam to určitě pořádně roztočím," prozradil na večírku po slavnostním předávání diváckých televizních cen David.

Známý hitmaker totiž dokázal nemožné, Karla Gotta připravil o vítězství. "Vůbec jsem to nečekal. Samozřejmě jsem si to přál, ale že se to stane, by mě ani ve snu nenapadlo," byla Michalova první slova po získání zlatého zrcadla.

Video
Video se připravuje ...

Michal David se bojí, že porážkou Karla Gotta v divácké anketě naštval hodně lidí. Slavit bude ale non-stop. Jan Jedlička

Michal se z mejdan TýTý na narozeninovou party v jednom baru ve Žlutých lázních přesunul před půlnocí. Podle toho, že celé okolí baru střežila bezpečnostní agentura, bylo jasné, že se jedná o někoho zámožného. "Narozeniny slaví majitelka jedné cestovní a letecké společnosti," prozradil nám dobře informovaný zdroj.

Před čtvrtou hodinou ranní David opustil večírek. Společnost mu dělal muž v obleku a velmi společensky unavená žena ve světlém kostýmku. Společnými silami ji nasoukali na zadní sedadlo přistavené luxusní limuzíny s řidičem, nasedli a zmizeli v noční Praze.

Fotogalerie
6 fotografií