Že se s Helenou něco děje, bylo zřejmé, když si svou blonďatou hřívu dobrovolně nechala o několik odstínů ztmavit. "Udělala jsme to kvůli svému příteli, abych zbytečně neprovokovala jiné Řeky," směje se zpěvačka, která celé léto strávila na řeckém ostrově, kde žije její staronový přítel Christos přezdívaný Ziko.

Zeťová s mužným Řekem chodila před sedmi lety, ale vztah na dálku po po třech letech skončil. "Skončila skupina Black Milk, začala jsem natáčet svou první sólovou desku, což znamenalo více práce a paradoxně méně peněz. Nemohla jsem za ním tak často létat, bylo to těžké," tvrdila tehdy zpěvačka.

Helena se zřejmě z předchozích chyb poučila a rozhodla se pro svou lásku víc obětovat. Po dlouhých letech upustila od své plavé hřívy, omezila vystupování a v Řecku si pořídila vlastní byt. "Našla jsem tam druhý domov. V minulém životě jsem musela být Řekyní, jinak si nedokáži vysvětlit jak rychle jsem se s nimi a jejich kulturou sžila," míní porotkyně poslední řady SuperStar.

Bednáře nechala Hadašové

Po rozchodu se Zikem v roce 2007 Helena prožila dvouletý vztah s hokejistou Jaroslavem Bednářem. Jejich románek se podobal jízdě na horské dráze. Jednou to byla láska až za hrob, podruhé proti sobě stáli jak boxeři v ringu. "Bylo to divoké, ale lásce prostě neporučíte." Páreček se rozcházel dlouho, protože Bednář neměl dostatek odvahy Zeťové říct, že se kromě ní ještě schází s Českou Miss Lucií Hadašovou. Milostný trojúhelník nakonec rozsekla Helena. Odešla a hokejistu nechala Hadašové.

Jarda si Lucii, která se loni stala matkou jejich dcery Denisy, brzy hodlá pojmout za manželku. Před Zeťovou hokejista chodil se zpěvačkou Darou Rolins.

Fotogalerie
5 fotografií