Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Helena Zeťová: nejmlácenější česká zpěvačka

úhel pohledu
úhel pohledu  (Autor: Blesk.cz)
Autor: Ondřej Höppner - 
20. března 2009
14:00

Box a showbyznys mají leccos společného. Pokud vás právě nic nenapadá, rád napovím: Je to Helena Zeťová.

Tato zpěvačka a příležitostná zápasnice už dostala tolik ran, že už je nejvyšší čas, aby konečně pověsila mikrofon na hřebík a chopila se rukavic. V žebříčku českých mlácených zpěvaček si v těchto dnech upevnila první místo a svým pronásledovatelkám (Iveta Bartošová, Kateřina Brožová) se tak vzdálila o několik ringů.

Od pondělka zdobí její symetrický obličej dva monokly a nad nimi dva otazníky: Heleno, zmlátil tě opravdu tvůj tvarohový otčím, jak se říká ve Vršovicích? Nebo si vážně zakopla o pejska a uhodila se o futra, jak tvrdíš ty?

První varianta je nepravděpodobná, mátožný Lešek si možná občas přihne, ale kdyby došlo na lámání kostí, pouličními boji zocelená Helena by ho zvládla levou zadní a ještě by mu k tomu zazpívala jeho hit: „Jsi prostě nejlepší, ozdoba přístřeší…“.

Druhá verze s pejskem, lstivě se motajícím kolem futer zrovna ve chvíli, kdy přichází rozkurážená zpěvačka z motorkářského baru, připomíná legendu o potápěči na stromě (letadlo letící hasit les nabírá vodu z jezera, ve kterém plave potápěč).

Zvláštní na Heleniných dobrodružstvích je to, že kdykoli má nějaké bebí (prasklý bubínek, otřes mozku, šok, monokly) nikdy neprozradí, jak se jí to stalo.

Buď hrají s Bednářem doma tajně hokej bez chráničů, nebo je v tom opravdu „někdo třetí“, na kterého se Helena tak ráda odvolává. Dobrá, ale o když je „ten třetí“, kdo Helenu přibližně jednou za měsíc proklepne, stále tatáž osoba? Někdo, koho Helena miluje a proto ho odmítá prozradit?

Americká zpěvačka Rihanna v těchto dnech vysoudila poté, co jí zmlátil přítel Brown, 10 milionů za to, když jí někdy v budoucnu „třeba jen trochu silněji stiskne paži“. Pokud by se totéž u soudu podařilo Heleně, nemusela by už nikdy ani zpívat, ani boxovat, ale prostě jen… být.

ZMLÁCENÁ ZEŤOVÁ čti zde...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi