Polibky, doteky a vzrušení zahráli neskutečně přesvědčivě. A není se čemu divit. Norisová s Cinkotou byli v minulosti milenci i v reálném životě. Společné zkušenosti naplno zužitkovali před kamerou. S natáčením pikantních scén tak neměli sebemenší problém.

693142:gallery:true:true

Stačil jeden pohled a šli jsme na to

Dušan Cinkota se do seriálu vrátil jako bývalá láska Zuzany Vlkové, kterou hraje právě jeho bývalá milenka Soňa Norisová. Poznali se v Radošinském divadle a fungovali spolu delší dobu. Cinkota měl problémy se závislostí na drogách a právě ta měla být důvodem jejich rozchodu. Norisová to totiž netušila. Jejich rozchod byl dramatický, tak vyvstává otázka, zda neměli před natáčením společných, pořádně lechtivých scén, obavy.

"Jasně, že ano. Já i Sonička. Ale stačil jeden pohled a obavy se rozplynuly. S minulostí jsme již vyrovnaní," řekl Dušan Cinkota, který má se svou bývalou láskou Norisovou více podobných zkušeností. "Po našem vztahu nás dali jako osudovou lásku dohromady v divadelním představení Malá noční hudba a pak v obnoveném představení Cyrano z předměstí. Teď je to potřetí. Už je to pro nás snadné, už nás nic nebolí, máme každý svůj soukromý život."

693139:gallery:true:true

Čerpali jsme z vlastních zkušeností

A co intimnosti? Mnozí herci mají se sexem před kamerou velký problém, nemluvě, když jde o sex s exmilencem. "Bylo to jako ve většině případů celkem vtipné. Akorát jsme se před sebou trošku víc styděli, ale snad se nám to před kamerou podařilo skrýt," přiznala Norisová.

"Z reálných vzpomínek a situací jsme vytěžili to, co je důležité pro diváka. Je to reálnější, když je  tam opravdová zkušenost," myslí si Cinkota a ví, o čem mluví, protože intimní scény v jejich podání vypadají opravdu přesvědčivě. "Natáčení bylo hezké. Chválabohu, protože to mohlo být i špatné. Náš rozchod byl těžký, ale čas to napravil," uzavírá herec Cinkot.

Spolupráci si pochvaluje i jeho seriálová partnerka. "S Dušanem se mi hraje velmi dobře, protože je skvělý herec, a co se týče choulostivých scén, scénáristé nám jich vymysleli hned několik," reaguje Norisová a prozrazuje i další zajímavosti: "A abychom to neměli jednoduché, tak jsme je natočili hned první společný filmovací den." Fotografie z natáčení jsou důkazem, že Cinkota a Norisová se do scén naplno vžili a ze své společné minulosti vytěžili maximum.

Fotogalerie
1 fotografie