Čeští tvůrci seriálu Přešlapy ovšem nemohli oblíbenou postavu čerstvé maminky Radky zachránit. „Natáčí se podle britské série Cold Feet,“ řekla Blesku mluvčí TV Prima Jana Kocová. Proto musí seriál skončit jako originál.

Seriálovou smrt obrečela i maminka

Všichni herci ale dopředu věděli, že s jednou hlavní postavou se budou muset v budoucnu rozloučit. Když probíhal poslední natáčecí den, točila se i smrt seriálové Radky.

„Já jsem od začátku věděla, že umřu. Ale stejně mě to mrzí. Role i parta při natáčení byly skvělé,“ řekla Norisová. „Na place se moje smrt točila v můj poslední natáčecí den a hodně jsem to prožívala. A hned potom, co tenhle díl v pondělí uvedla televize, mi volala moje maminka. Říkala, že to obrečela,“ prozradila známá herečka.

Zuzana Norisová je na divadelních prknech umírat zvyklá, ale v televizi točila takovou nepříjemnou scénu poprvé. "V divadle umírám pořád, to mi nic nedělá, ale natáčet to a pak se v té scéně vidět.. No, nebylo mi u toho zrovna nejlépe, navíc když jsem viděla kaskadérku, jak přelétla přes auto, úplně mě zamrazilo," svěřila Norisová.

Fotogalerie
6 fotografií