Svatební šaty předváděla Olga společně s přítelkyní hokejového Mistra Jaromíra Jágra Innou Puhajkovou. Zatímco Inna už je v minulosti několikrát oblékla, pro Menzelovou, která je sice vdaná za režiséra Jiřího Menzla, to byla premiéra!

"S Jirkou jsme se brali v Thajsku, kde jsem na sobě měla tílko a volné plátěnné kalhoty. Bylo to náhlé rozhodnutí, nic jiného jsem u sebe neměla. Musím přiznat, že to není špatné mít na sobě svatební šaty. Ale vzhledem k tomu, že jsem stále vdaná, tak je hned tak neobléknu," řekla Blesk.cz Menzelová, která na mole působila jako slon v porcelánu.

"Asi každý poznal, že nejsem modelka a rozhodně se tím živit nehodlám. Jsem malá, ošklivá a tlustá (smích). Nabídku jsem přijala jen kvůli tomu, že je to charitativní večer," vysvětlila Olga, která přijela bez dcery Aničky. "Nechala jsem ji v Praze u mamky, ale v noci se za ní vracím."

Fotogalerie
5 fotografií

Návrat starých modelek

Na módní molo se po osmi letech vrátila Lucie Koňaříková Salamé. Před lety patřila mezi nejúspěšnější české modelky, nyní se už věnuje profesi moderátorky. "Bylo to příjemný. Předváděly převážně holky - maminky, tak to byla fajn parta. Dceru mi hlídala moje maminka, tak jsem se zase po dlouhé době dostala někam ven," vysvětlila Koňaříková.

Výjimečně se po mole prošla i reportérka TopStar magazínu Gábina Partyšová. "Jsem zvyklá vystupovat před lidma, ale jít takhle s kůží na trh, je fakt síla. Jsem ráda, že mi nespadly šaty, nezakopla jsem, ale už zase dlouho ne," říká manželka podnikatele Josefa Kokty.

Jedinou opravdovou modelkou na mole byla Renata Langmannová, která si do Lázní Bělohrad přivezla učení. Hned druhý den ráno v půl deváté jí totiž čekala zkouška, takže v každé volné chvíli mezi líčením a přehlídkou "zalezla" na hotelový pokoj a učila se. "Je to jedna z těžších zkoušek, tak využívám každé volné chvilky, abych u zkoušky nevyhořela," vysvětlila.

Moderátorka večera Eva Decastelo Aichmajerová vzala do spa resortu syna Michálka, o kterého se starala její maminka. Eva je v šestém měsíci těhotenství a podle posledního vyšetření to opět bude chlapeček.

Výtěžek z akce 20 tisíc korun půjde na nadaci Rakovina věc veřejná, jejíž patronka Vlaďka Erbová byla jednou z hvězd večera. Podpořit ji přijel její partner, kapitán pražské Sparty Tomáš Řepka. "Spojili jsme příjemné z užitečným," usmívala se Vlaďka.