Čtenářka Blesk.cz pár i jejich dceru Aničku poznala v letadle směřujícím na španělský ostrov Menorca. „S Jaroslavem jsme stále dobří přátelé a nejdůležitější pro nás je, aby byla Anička šťastná,“ řekla Blesk.cz Olga Menzelová.

Menzelová s Brabcem a dcerou odletěla na dovolenou na Menorku začátkem července, v době kdy už splnila všechny své školní povinnosti a konečně měla čas si oddychnout a věnovat se naplno své rodině.

Olga to má o to těžší, že neustále osciluje mezi dvěma muži svého života, režiséry Jaroslavem Brabcem a Jiřím Menzelem, za něhož je neustále provdaná a rozvod neplánuje. „Někdy jsou vztahy složitější, jsme kamarádi,“ tvrdí Menzelová. Její dovolená na Menorce trvala sice pouze týden, ale už toto pondělí odletěla na dovolenou s dcerou znovu. S kým? „Mohl to být kdokoliv,“ mlžila její tisková mluvčí Hana Tietze. Nevyloučila ovšem, že současným dovolenkovým partnerem Menzelové by nemohl být právě druhý z jejích partnerů Jiří Menzel.

Právě Menzel se v nedávném rozhovoru pro MF Dnes přiznal, jak důležitou roli hraje v jeho životě dcera Menzelové a Brabce Anna. Ta, ač není biologicky Menzelova, bude zřejmě dědičkou režisérova majetku.