Menzel svou manželku pravidelně navštěvuje a jak Blesk zjistil, vlastní i klíče od manželčina bytu.

Pořád ji miluje

„Jiří Olgu skutečně hluboce miluje. Nic z toho, co mu udělala, nepovažuje za důvod, proč ve své lásce k ní něco měnit,“ přiznal Blesku jeden z Menzelových přátel.

Fotogalerie
1 fotografie

Režisér, který přihlížel nevěře své ženy i spekulacím o otcovství dcery Aničky, nikdy na manželku nezanevřel. A Olga? Po rozchodu s Jaroslavem Brabcem se sice k Menzelovi do bytu na pražských Hradčanech nevrátila, dala mu však klíče od toho svého. „Byli jsme spolu devět let, je logické, že si jsme blízcí,“ řekla Blesku Menzelová poté, co fotoreportéři zastihli jejího stále ještě manžela u ní doma.

Režisér přijel brzy odpoledne, otevřel si vlastním klíčem, a teprve hodinku po něm se objevila Olga, na kterou čekal. Nějaký čas strávili společně v bytě, poté Menzel zase odjel. „Vracela jsem se z pracovní cesty. A to, že byl Jirka u mě, není žádná výjimka. Pravidelně se vzájemně navštěvujeme,“ svěřila.

Menzel se vídá i s dcerou Aničkou. Dlouho se diskutovalo o tom, kdo je vlastně holčiččin otec, Menzel se tak každopádně chová, ať už je skutečnost jakákoliv. „Je hodně pracovně vytížený, ale malou vidí často. Ještě jsem si ale netroufla na to, aby ji hlídal delší dobu sám. Anička je hyperaktivní,“ míní Menzelová.