Plusové body Andrea dostala od Petra zřejmě už za krásně zařízený dům, v němž ji i s dcerami navštívil. Poté následoval zábavný rodinný program a Petr s Andreou zakončili hezký den v nočním baru a pak mazlením v posteli. Kam až jejich postelové hrátky zašly, ale kamera nesledovala.

V baru mluvili o sexu, doma skončili v posteli

K Andree se Petr po celou dobu choval velmi zamilovaně. To dokázal ještě před tím než spolu skončili v posteli v jednom pražském baru, kam oba zašli. Hlavním tématem hovoru byl jak jinak než sex. Alespoň maminka Andrea už dříve prohlásila, že sex je v partnerství pro ni na prvním místě a jakmile si partneři nevyhovují v posteli, neklape celý vztah.

Fotogalerie
11 fotografií

"V tomhle věku přeci jen už asi chlap ví, co má dělat, a nemusím mu říkat každý pohyb rukou nebo jazykem," řekne v baru bez servítek Andrea Petrovi. Petr se zase svěří s typickým případem ze života. Vyprávěl snad o vlastní sexuální zkušenosti? "Partnerka nechce dát tomu svýmu, protože je hnedka hotovej, proč? Protože má málo sexu a kdyby mu ona dopřála dostatečné množství, tak on vydrží," řekne Petr Andree. Celý zbytek večera si tak v baru vyměňovali zkušenosti z oblasti sexu. Jak to bylo v praxi?

Dojde mezi Petrem a Andreou nakonec na sex, nebo zůstane jen u řečí? To uvidíte už dnes večer ve 21:20 na TV Prima v pořadu Hledá se táta a máma.