"Rusko je super, už jsem tam jednou byl. Doufám, že nebudu moc dobitej a budu mít čas projít si Moskvu. Určitě půjdu do mauzolea," plánuje Tofi, který se nejvíc těší na pravou ruskou vodku a děvočky. "Kamarádi si už objednali několik lahví, doufám, že si pár kartonů budu moct přivézt," vtipkoval na tiskové konferenci Tofi, který si to se speciálně složeným týmem HC Olymp rozdá na ledě s takovými hvězdami jako jsou Fetisov, Krutov, Tretjak nebo Makarov.

"Trénujeme minimálně jednou týdně, takže se nepovažujeme za amatéry a do Moskvy rozhodně jedeme vyhrát," tvrdí kapitán týmu Martin Dejdar, který spolu s Českým domem v Moskvě akci připravuje. "Hokej je naplánován na čtyři pětky a hrát budou nejen známé tváře od nás a z Ruska, ale také politici, hvězdy hokeje a pětice dětí," dodal Dejdar, který dětský tým doplnil i svým synem Matějem, který hraje hokej za Spartu.

Za celebrity nastoupí vedle Tofiho, Martina Dejdara či Jiřího Mádl i hokejový komentátor Jiří Hölzel, hokejista Jiří Hrdina, Milan Tichý či Petr Bříza. Po exhibičním zápase pak bude následovat koncert, kde vystoupí Sámer Issa, Pavla Dubná, Ondřej Ruml či skupina UMA2RMAN.

Fotogalerie
5 fotografií